Over ons

Bij Autobedrijf Wagenaar houden we van auto’s en weten we echt alles van het merk Volkswagen, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op gedegen advies en uitstekende service van onze  gediplomeerde verkopers en monteurs.

Klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid staan bij ons voorop. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. We prijzen ons gelukkig met een vaste klantenkring die nog steeds groeit. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen. Onlangs besteedde vakblad AMT aandacht aan ons bedrijf in de rubriek 'De werkplaats van...'

Het team van Autobedrijf Wagenaar

Historie
In 1980 startte Theo Wagenaar een garagebedrijf vanuit een omgebouwde boerderij in Ureterp. Al snel groeide het bedrijf mee met de tijd en uit de boerderij. Tien jaar na de oprichting werd het tijd om te verhuizen en streek Autobedrijf Wagenaar neer op bedrijventerrein De Gilden. Daar bouwde Theo verder aan de waarden die ook vandaag nog centraal staan: service, kwaliteit en vertrouwen.

Historie Autobedrijf Wagenaar

In 2002 werd het bedrijf verder uitgebreid. Meer bruggen, meer ruimte voor occasions en meer medewerkers om aan de toenemende vraag van klanten te kunnen voldoen. Inmiddels weten mensen uit heel Noord-Nederland (en daarbuiten) Autobedrijf Wagenaar te vinden.

Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de zoon van Theo, Douwe. Samen met zijn vrouw Annewieke en broer Jan Ate stuurt hij het enthousiaste en gastvrije team van Autobedrijf Wagenaar aan. Dat betekent niet dat de oprichter niet meer actief is binnen het bedrijf. Ook Theo is nog elke dag in de weer binnen ons gemoedelijke en hardwerkende familiebedrijf.

Douwe en Anne-Wieke Wagenaar

Douwe en Annewieke Wagenaar


BOVAG
Autoservice Wagenaar is een universeel autobedrijf en aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Daarnaast staat het BOVAG-keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.