Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud aan uw auto zoals een aircoservice, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring kunt u bij ons terecht. Tijdens reparatie van uw auto kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen.

Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of het bijvullen van uw airconditioning. Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan.

Werkplaats Autobedrijf Wagenaar

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook online uw afspraak bij ons inplannen. Wij werken namelijk met het digitale plansysteem Car-Systems. Hierdoor kunnen wij u nog meer inzicht verschaffen in het onderhoud van uw auto. Het maken van een afspraak, afhandeling en de factuur; alles is goed verzorgd en duidelijk. Onze schone en opgeruimde werkplaats is een goede afspiegeling hiervan. U kunt hier een online kijkje nemen in onze mooie werkplaats!

Schone werkplaats bij Autobedrijf Wagenaar

Onze schone en opgeruimde werkplaats is een goede afspiegeling van ons bedrijf.