Onderhoud en reparatie

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf Wagenaar in Ureterp kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Storingsdiagnose
  • Motor uitlezen
  • Airbags, ABS, airco en automatische versnellingsbak
  • Schadetaxatie en/of schadereparatie
  • Inbouw van radio, navigatie en telefonie
  • Alarmsystemen
  • Uitlijnen en richten

APK-keuring
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Monteur bij Autobedrijf Wagenaar

Onderhoud
Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Het juiste onderhoudsmoment is mede afhankelijk van kilometerstand en rijgedrag. Samen met u controleren wij de onderhoudshistorie van uw auto, uw rijgedrag en de fabrieksinformatie. Op basis hiervan maken wij een inschatting van de werkzaamheden en kunnen we een onderhoudsplan samenstellen. Zo voorkomt u pech onderweg.

Fabrieksgarantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

Auto onderhoud bij Autobedrijf Wagenaar