Leasen

Leasen is dé manier om zowel particulier als zakelijk zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Naast onze allround dienstverlening bieden wij ook overzichtelijke en persoonlijke leasemogelijkheden op maat: financial lease, operational lease en private lease.

Voordelen van leasen

  • U beschikt direct over de auto
  • De kosten van rente en aflossing zijn helder
  • Na afloop van de leasetermijn kan in het geval van financial lease het eigendom worden overgenomen
  • De maandelijkse lasten zijn helder en vast
  • Bij operational en private lease komen onderhoud en reparatie niet voor eigen rekening

Private lease
Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Wagenaar kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Leasen bij Autobedrijf Wagenaar

Operational & financial lease
Bij ons kunt u ook terecht voor zowel operational als financial lease, maar wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease?

Als er sprake is van operational lease, dan is de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ook is de leasemaastchappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto. Operational lease valt daardoor het beste te vergelijken met huren.

Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u verantwoordelijk voor bent voor zaken als onderhoud, belasting en verzekering. Financial lease is dan ook het beste te vergelijken met huurkoop.

Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem voor informatie contact met ons op